Jau, Sofia lähtee kohtpuoleen sinne Jenkkeihin ja tuo meijlle converset<3 Tulee kyllä ihan tarpeeseen, kun mulla noi tekoconverset kestää yleensä sen yhden kesän yli.

Tänään on ollut pitkästä aikaa IHANA päivä, siitäkin huolimatta että Honkanen piti meille taas yhden "te-olette-kilttejä-oppilaita-ja-rupeette-tottelemaan-mua-just-nyt"-puheen. Sain yhteiskuntaopin kokeesta 9½, mistä sain aika kovat omantunnontuskat koska Titta sai vaan 7½ vaikka se oli yrittänyt paljon enemmän kuin mä. En edes uskaltanut sanoa sille vielä mitään. Todistuksetkin saatiin: äikkä 10, matikka 10, käyttäytyminen 10 ja maantieto 9. Voiko tyytyväisempi ollakaan? Kaiken lisäksi koulussa oli kerrankin hyvää ruokaa ja, nyt päivän huippukohta, näin Helmin! Se on aika totaalisen erinäköinen eikä oikein ehitty muuta kuin halata ja vaihtaa nopeat kuulumiset siinä välkän aikana, ja ois kyllä tehny mieli jutella enemmänkin mut ei vaan jotenki saanu sanoja suusta. Näin sen Eevin ja Siirin kanssa Aromessa kun tulin bussilla kotiin, niillä näytti olevan hauskaa ja tunsin jonkun omituisen kouraisun mahanpohjassa.

Mutta juu, tänään käyn varmaan vähän aikasemmin nukkumaan, kun meinasin nukahtaa jo tohon olkkarin nojatuoliin pari tuntia sitten kun katottiin isän kanssa telkkaria. huomenna ei tartte herätä ennenkö vast joskus kaheksan aikoihi, oi ihanuus<3 Ja pääsen kotiin jo kaheltatoista, AWW voisin halata melkein kaikkia tän maailman ihmisiä<3