Kirjotan nyt äksään kun tiedän etten ens viikolla kuitenkaan ehi.(Tai toivon etten. Jos ehin, se tarkottaa sitä että oon laiminlyönyt velvollisuuksia. Taas.)

Sain palkan tänään, aika nam. Käyn huomenna sitten heittämäs sen pankkiin. Ja oltiin Pialla, kiinalaista syötiin ja katottiin joku tyhmä Ben Stillerin leffa. Ihan siedettävää, päässä kyl vähän huippaa eikä kurkunkaan olo oo mikään täydellisin, mut ainakaa en oo niin pahas kunnos ku Pia. Ja öö, luin aamulla Wuthering Heightsiä, täytyy myöntää että on hiukkasen hankalaa tavaraa. Kai mä siitä selviän, jotenkuten. Oon hemmetin ylpee siitä, että sain sen BD:n viidennen luvun valmiiks, ja yritän saaha sen kuudennen ennen saksaan lähtöä hoidettua pois alta. Äikän lopputyö tuol vieläki härnää, ja kirjallisuusdiplomitehtävätki pitäis tehä... en vaan jaksa!

Huomenna kouluun, uus jakso. Aatella, että tää on nyt sitte viiminen jakso, ihan oikeesti viiminen. Tai ainaki peruskoulun. Meri jo otti viime viikolla meistä kuvia kun pelkää ettei muuten kerkee ennen kevätjuhlaa. Ja ja ja. Jos tämmönen olo nyt jatkuu ni ei tartte kai kestää ens liikkatuntia (eikä yhtään haittais vaik lintsaisinki, meil on AIROBIKKIIjee.)

Näihin limaisiin tunnelmiin.