Piti vissiinki kirjottaa aikasemmin jo, mut ei kai ollu kauhiasti aikaa tai jotain.

No joo. Viikonlopun siis Pihliksessä, lauantain menin dösälä keskustaan ja bongasin Anskun ja Titan ja sitten kotiin. Ihan okei, tosin tuli jotenki syyllinen olo ku Jussi anto niin paljo palkkaa. Imuroin sitten sielä vielä siitä hyvästä. Mutta mutta. Sunnuntai, joo. Jotain ihan kamalaa. Se alkoi päänsäryllä. Sitten tuli huono olo, loppujen lopuks tärisin ku haavan lehti enkä pystyny syömään mitään. Yritin kyllä, mut meinasin oksentaa niin että jätin sitten siihen. Ja koko ajan jouduin vaan pidättelemään itkua, en edes tiedä miks. Kun menin suihkuun, purskahin itkuun heti ku pääsin kylppäriin. Sit se taukos vähäks aikaa, mut suihkus itkin taas. Ja suihkun jälkeen makasin hiukset märkinä sängyssä ja tuijotin tietokoneen ruutua, kaijuttimista musiikkia. Olin vaan vaivoin saanu särkylääkkeen alas, mut en uskonu et se auttais mitään. Oli niin kamala olo etten ees pystynyt seisomaan/istumaan. Nukahin itkien sitä huonoa oloa, hiukset edelleen märkinä. Pelkäsin et kuolen.

Maanantaina parempi. Pystyin syömään. Ei oksettanutkaan. Oli oikeestaan ihana olo. Kaikki tuntu menevän täydellisesti. Sain Hostinkin!! K'velin helvetinmoista vauhtia kyl postille joo. Ja takasin viel lujempaa. Tänään taas kaikki menny hyvin, lukuunottamatta et nukuin pommiin, mut ei sekään kai niin huono oo. Sainpahan nukuttua! Ja kouluunki kerkesin ihan hyvin. Eikä tanssi oll ollenkaan niin kauheeta ku olin kuvitellu, tai oikeestaan se ei ollu kauheeta ollenkaaan vaan pikemminki hemmetin kivaa. Se ei nääs ollukkaa paritanssia, vaik tanssittiinki samaan aikaan poikien kanssa. Reggae tanssia, yahoo. Mut oli oikeestaan oikeesti aika kivaa.

Ja viiminen kokous oli tänään! Jotenki tavallaan vähän haikee oli tuli, vaik tiiänki et jatketaan viel ens syksyyn. Ja nähäänhän me ens kuussa kans, ku on se lehdistötilaisuus. Marita napsi kuvia kun me kirjotettiin ja sitten myöhemmin vielä "rintakuva" niinku se nauraen sitä nimitti. Mä tuun varmaan kaipaamaan kesän aikana sen naurua ja pientä lapsellisuutta. Onneks jatketaan viel. Ja edelleenki Marita haluis et tehtäis siitä joku nuorten poikien seikkailukirja, heh. Ois kyl siistiä, ei sitä. Ja ainaki se sitois tän porukan yhteen viel pariks vuodeks.

Joo-o, söin just lettuja. Alan koht oikeesti uskoa että tol äitin tuomal shamaani-korul on jotain maagisia vaikutuksia, kaikki tuntuu menevän niin hyvin. Ja toivottast menee huomenki, mul äikän esitelmä. Ugh, en oo harjotellu yhtään. Ugh. Nooh hyvin se menee!

 

 

 

 

(hosthosthosthosthost<33<3<3<3<3<3<33333<<<<3333)